En fantastisk restaurang på Östermalm

Hur många fredagar har det egentligen gått sedan jorden skapades? Ingen har det svaret men vad vi vet är att det kommer komma många fredagar framöver och det är jätteskönt. Idag kommer jag berätta för er om en restaurang på Östermalm som jag går till varje fredag och äter på med min flickvän.

Jag och min flickvän har vart tillsammans i sju år nu och varje fredag sedan vi träffades har vi gått till restauranger för att äta. Man kan säga att det blir som en dejt varje vecka och vi båda två uppskattar det väldigt mycket. I alla fall har vi de senaste två åren gått till en och samma restaurang på Östermalm som heter Två Små Svin, det är vår favoritrestaurang och man får alltid ett sådan trevligt bemötande där. Eftersom vi har testat så många restauranger på Östermalm under våra år så är vi ganska petiga men jag måste säga att Två Små Svin verkligen har en hög standard som inte många andra restauranger har. Varför vi alltid har gått på dejt tillsammans på fredagar är för att när vi började träffas så hade vi alltid dejter på fredagar för att det passade så bra med bådas schema för jobbet. Sedan har det bara blivit en rutin och det är ingenting jag klagar på. Jag älskar att ha kvalitetstid med min flickvän eftersom det känns som att det bara är vi två i världen och allt är helt perfekt. Men som sagt så vill jag rekommendera Två Små Svin för er som söker en fantastisk restaurang på Östermalm. Ni kommer inte ångra er när ni har ätit där och n ikan tacka mig senare för tipset. Ni får ha det toppen vänner och kom ihåg att ta hand om er. Kram.