Jag kunde inte tro mina ögon efter företagets flyttstädning

Hallå, hallå, hallå på dig. Jag ser fram emot det här inlägget där jag ska tipsa er om ett företag som jobbar med flyttstäd i Eskilstuna bland annat. Företaget heter Dokson Flyttstädning och har gjort så otroligt mycket för mig och mitt företag.

Som ni säkert vet äger jag och driver en restaurang som har vuxit sig väldigt stor det senaste, vilket har gjort att det blivit ont om plats i den lokalen vi låg i innan vår flytt. Nu är det snart en månad sedan vi flyttade till en större lokal och jag vill ta tillfället i akt att uppmärksamma företaget som hjälpte oss med flyttstäd i Eskilstuna. Anledningen till att jag vill tipsa er om dem är för att vi fick så otroligt bra service av dem och jag tycker de förtjänar att synas mer än vad de gjort. Lokalen vi tidigare låg i hade ett lite krångligt upplägg som gör att den kan bli svår att grundstäda, det var dock inget problem för det här företaget. Efter att lokalen var tom och allting var flyttat till den nya lokalen var det fritt fram för dem att börja städa, deras jobb var effektiv samtidigt som den var noggrann. Trots det skumma upplägget av väggar och dylikt kunde de genomföra en strålande flyttstädning som var mer än godkänd från både vårt och lokalägarens håll, ett exemplariskt jobb helt enkelt. Det här är som sagt ett företag som jag verkligen kan rekommendera till alla er som behöver hjälp med flyttstäd i Eskilstuna, jag kan lova att ni kommer bli nöjda.